Nyheter

Haflingersport Sverige

För att bli medlem i Haflingersport Sverige betalar du in nedanstående avgift till bankgiro 672-8232 eller swish 1230290767. Ange ditt namn, adress och e-post vid inbetalning. Medlemskapet löper årsvis. Medlemsavgifter: Vuxen (19 år och äldre): 200 kr /år Ungdom (upp till 18 år): 150 kr /år Stödmedlem: 50 kr /år Familj: 500 kr /år (minst 3 personer boende i samma hushåll)
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige har delat Hippsons inlägg.3 days ago
Laget till haflinger-EM har stött på problem. Med mindre än en vecka kvar till avresa kom beskedet att lastbilen de skulle åka med hade bokat fel. Nu behöver de hjälp. Läs mer:
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige6 days ago
Idag har Gabriella och Marzoni tävlat på Tjörn, en rapport kommer här! Grattis hälsar vi 😀

Idag tävlade jag på tjörn och det gick väldigt bra! Jag är inte så nöjd med ritterna men det blev 2 rosetter 😍 I LC:1 fick jag 62.037% och andraplacerad!! Och i LB:1 fick jag 60.000% och 2a precis utanför placering och jag vann även hela akzonobelcupen! Underbars ponny som ställer upp i vått och tort bokstavligt talat 😂 Örregn och åska var det idag!
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige2 weeks ago
Igår tävlade Veronica och Hektor i Småland på Norrhammar-Tabergs Ridklubb. De hoppade en 80 cm med bedöming A där fick de noll fel och en rosett 😊 Den andra klassen var en 90 cm A:0/A:0 där fick de ett retligt litet pet. Grattis till fina resultat 😀
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige2 weeks ago
Igår red Gabriella och Martzoni sina sista starter på meetinget i Jönköping, här kommer en rapport! 😃

Idag var sista dagen och vi red LB:1 och LA:1 igen! I LB:1 gick det skit men domaren tyckte om det så jag fick 67.143% och utanför placering!! Och i LA:1 var han jättefin på framridningen men inte helt med på banan så det slutade med 59.722% men jag är supernöjd!
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige har lagt till 2 nya foton.2 weeks ago
Gabriella och Martzoni har tävlat idag igen, här kommer en rykande färsk rapport! 🌸

Idag red jag LB:1 och LA:1 igen! I LBn fick jag 64.643%! En fin och stabil ritt! I LAn fick jag 58.889%... Hade inga missar, fina avbrott och fattningar osv. Tom ryggningen satt som vi haft problem med och många fina ord från publiken som såg oss efteråt! Men jag hade världens bästa känsla inne på banan😍😍
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige2 weeks ago
🌟 HAFLINGERMÄSTERSKAPEN 2018 🌟

Nu kan vi hälsa er varmt välkomna till Haflingermästerskapen 2018! Detta haflingersprakande arrangemang går av stapeln 6-7 oktober på Nina & Sissi Liljas Ridanläggning i Mantorp. Vi kommer kora Haflingermästare i både hoppning och dressyr, dessutom kommer vi även kora en All Over Winner!

Enligt era önskemål erbjuder vi i år fler klasser i både hoppning och dressyr. I dressyr hittar du allt från LC till Msv C, hoppningen finns på höjder från 30-100 cm.

Propp och anmälan: http://haflingersport.se/aktiviteter/haflingermasterskapen-2018/proposition/

VARMT VÄLKOMNA! 🌸