Nyheter

Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige
ÅRETS HAFLINGER 2020

Nytt för i år är tävlingen Årets Haflinger som innebär att vi kommer kora den haflinger som visats mest och bäst under 2020.

REGLER:
Visa din haflinger på minst 2 evenemang som SHF:s riksutställning, sommarpremiering och/eller annan utställning öppen för haflingerrasen. Rapportera in resultaten löpande till SHF och absolut senast 31/10. När alla resultat har kommit in och räknats ihop koras Årets Haflinger och publiceras i våra olika medier.

POÄNGRÄKNING:
De poäng hästen tilldelas + 1 visningspoäng vid varje tillfälle. Resultaten från alla olika visningstillfällen läggs ihop och delas med det antal gånger hästen har visats.
Exempel
Riks: 40 p + 1 vp – 41 p
Sommarpremiering: 39 p + 1 vp – 40 p
SH:s jubileumsutställning: 40 p + 1 vp – 41 p
Resultat: 41+40+41/3= 40,67 p.

Om flera hästar landar på samma poäng är det resultatet från den sista visningen som skiljer dem åt och den högsta poängen utser vinnaren.

FRÅGOR?
Alla frågor kring Årets Haflinger ställs via PM eller till info@svenskahaflinger.se.
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige
HAFLINGER VÄRLDSUTSTÄLLNING 2021

Som många säkert redan vet har världsutställningen flyttats fram till 3-6/6 2021. Vi håller alla tummarna för att den kan genomföras då och därför är det dags att anmäla sitt intresse på nytt.

Är du intresserad av att visa din haflinger på världsutställningen? Hör av dig till info@svenskahaflinger.se så svarar vi på vad som gäller för att delta!
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige
Här kommer lite fler bilder från deltagare i Haflingermästerskapen Online 2020! Vi fick även med en härlig hälsning som vi gärna delar med oss: "Ett stort och varmt tack till Er för ert arbete, de fina priserna och allt ni gör för oss och vår fantastiska ras Haflinger."

Ett stort tack till alla er som vill vara med och delta hälsar vi! 🤩

DELTAGARE PÅ BILDER:
Nova Andersson på Cosette
Malva Jönsson på Martzoni
Josefine Lundahl på Martzoni
Marie Andersson på Cosette
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige
Emma och Steiner-A har tävlat dressyr i Trelleborg den 23:e oktober De red en LD:1 på 72,5% och en LC:1på 62.037%. Det var Steiners första dressyrstart, trots sitt 23 år gamla liv! Åldern är uppenbarligen bara en siffra - stort grattis till fina resultat! 🙂
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige
Här kommer ett gäng med bilder från vår Minimästare i hoppning 2020: Amanda Englund och Hannibal 🤩
Haflingersport Sverige
Haflingersport Sverige
Ebba och Steinbach har tävlat flitigt under hösten. De har ridit LA:1 stadigt på upp till 70,3% med mänger av placeringar. De har även hunnit med att starta LAP:1 på 66,7% och LA:3 på 65,8%. Stort grattis till fina resultat! 😀